Hulpverlening

Vanuit mijn praktijk bied ik hulp aan iedereen die moeiten ervaart. Denk bijvoorbeeld aan somberheid, angst, veelvuldig piekeren, terugkerende nare herinneringen en moeizaamheden in de ouder-kind relatie of breder in het gezin.

Oplossen of verbeteren van deze problemen kan het plezier in het leven sterk vergroten. Soms zijn er dingen in het leven die niet weg gaan, zoals een specifieke beperking, het verlies van een dierbare door overlijden of het moeten dealen met de situatie zoals die is opstaan. Dan zit de kracht erin ermee om te gaan op een zo goed mogelijke manier.

In mijn dagelijkse werk probeer ik mijn ervaringen te integreren met mijn geleerde en specifieke theoretische achtergronden. Dit stel ik dan in dienst van u, als cliƫnt. Door op een systematische manier te gaan samenwerken en vooral door een persoonlijke benadering komt een veranderingsproces vrijwel direct op gang. Altijd met als doel een gunstige invloed te hebben op u en de omgeving.

Als gz-psycholoog ben ik een generalist. Anders gezegd, heb ik een brede kennis op het gebied van de geestelijke gezondheid en menselijk gedrag. Als gz-psycholoog werk ik vaak samen met andere disciplines. Denk bijvoorbeeld aan maatschappelijk werker, huisarts of psychiater. Ik heb daarbij een eigen professionele verantwoordelijkheid. Dat betekent dat ik zelfstandig kan werken.

Wachttijd

Op dit moment is de praktijk vol (update januari 2020)