Hulpverlening

Vanuit mijn praktijk in Vorchten bied ik hulp aan iedereen die moeiten ervaart. Denk bijvoorbeeld aan somberheid, angst, veelvuldig piekeren, terugkerende nare herinneringen en moeizaamheden in de ouder-kind relatie of breder in het gezin.

Oplossen of verbeteren van deze problemen kan het plezier in het leven sterk vergroten. Soms zijn er dingen in het leven die niet weg gaan, zoals een specifieke beperking, het verlies van een dierbare door overlijden of het moeten dealen met de situatie zoals die is opstaan. Dan zit de kracht erin ermee om te gaan op een zo goed mogelijke manier.

In mijn dagelijkse werk probeer ik mijn ervaringen te integreren met mijn geleerde en specifieke theoretische achtergronden. Dit stel ik dan in dienst van u, als cliënt. Door op een systematische manier te gaan samenwerken en vooral door een persoonlijke benadering komt een veranderingsproces vrijwel direct op gang. Altijd met als doel een gunstige invloed te hebben op u en de omgeving.

Als gz-psycholoog ben ik een generalist. Anders gezegd, heb ik een brede kennis op het gebied van de geestelijke gezondheid en menselijk gedrag. Als gz-psycholoog werk ik vaak samen met andere disciplines. Denk bijvoorbeeld aan maatschappelijk werker, huisarts of psychiater. Ik heb daarbij een eigen professionele verantwoordelijkheid. Dat betekent dat ik zelfstandig kan werken.

Informatie vanwege het Coronavirus

Vanaf 13 mei kunnen sessies in Vorchten weer worden gegeven.

Alle voorzorgsmaatregelen  zijn genomen om volgens de richtlijnen van het RIVM te kunnen werken en de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.

 
Om de therapie weer te kunnen uitvoeren houden we rekening met de volgende zaken ……..
 
 

Graag thuis je handen wassen voordat je naar de praktijk komt. In de praktijk is ook handgel beschikbaar.

Eenmaal in Vorchten; Wacht totdat de sessietijd begint en loop dan zelf de praktijk in,  staat de deur open dan kan je binnenlopen, zit de deur nog dicht, wacht dan buiten.

Ik bied drinken aan, maar je mag ook zelf een flesje water meenemen als je dat fijner vindt.

Bij verkoudheidsklachten (niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, verhoging) afmelden. De sessie kan dan, indien wenselijk, telefonisch of  via de beveiligde online omgeving doorgaan. Mocht je dat niet willen, dan wordt de sessie niet in rekening gebracht. 

Wachttijd

Momenteel is er helaas niet een mogelijkheid om op korte termijn in traject te gaan.

Vanaf januari 2021 komt er weer ruimte. (update eind november 2020) .