Hulpverlening

Informatie vanwege het Coronavirus 06-04-2020

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het Corona-virus is door het RIVM en de Rijksoverheid aan iedereen in Nederland gevraagd maatregelen te nemen die kunnen bijdragen aan het vertragen van de verspreiding van het virus.
Daarom heb ik besloten de mogelijkheid aan te bieden om nieuwe afspraken vanaf 06-april 2020 om te zetten in een telefonisch consult of beeldbellen. Ik hoop met deze aanpassing
de continu├»teit van de behandelingen zo goed mogelijk te waarborgen.

 Annuleren van een afspraak door klachten is altijd kosteloos.  

Vanuit mijn praktijk bied ik hulp aan iedereen die moeiten ervaart. Denk bijvoorbeeld aan somberheid, angst, veelvuldig piekeren, terugkerende nare herinneringen en moeizaamheden in de ouder-kind relatie of breder in het gezin.

Oplossen of verbeteren van deze problemen kan het plezier in het leven sterk vergroten. Soms zijn er dingen in het leven die niet weg gaan, zoals een specifieke beperking, het verlies van een dierbare door overlijden of het moeten dealen met de situatie zoals die is opstaan. Dan zit de kracht erin ermee om te gaan op een zo goed mogelijke manier.

In mijn dagelijkse werk probeer ik mijn ervaringen te integreren met mijn geleerde en specifieke theoretische achtergronden. Dit stel ik dan in dienst van u, als cli├źnt. Door op een systematische manier te gaan samenwerken en vooral door een persoonlijke benadering komt een veranderingsproces vrijwel direct op gang. Altijd met als doel een gunstige invloed te hebben op u en de omgeving.

Als gz-psycholoog ben ik een generalist. Anders gezegd, heb ik een brede kennis op het gebied van de geestelijke gezondheid en menselijk gedrag. Als gz-psycholoog werk ik vaak samen met andere disciplines. Denk bijvoorbeeld aan maatschappelijk werker, huisarts of psychiater. Ik heb daarbij een eigen professionele verantwoordelijkheid. Dat betekent dat ik zelfstandig kan werken.

Wachttijd

Op dit moment is er geen wachttijden en bied ik alleen trajecten aan via beeldbellen. (update april 2020)