Opleiding en coaching

Opleiding

Graag geef ik supervisie aan psychologen die zich verder willen ontwikkelen tot GZ-psycholoog. Neem contact op voor verdere afstemming over de mogelijkheden.

Team coaching

Deskundigheid op het gebied van de psychologie is niet alleen zinvol voor behandeling. In alle dagelijkse situaties waarin mensen elkaar ontmoeten is psychologische kennis zinvol.

Veel voorkomende vragen binnen organisaties zijn: Hoe gaan medewerkers binnen teams onderling met elkaar om?   Hoe ontstaat er een constructieve en energieke sfeer? Wat heeft een groep vrijwilligers nodig om passende maatschappelijk zorg vorm te geven? 

Graag zet ik dan ook mijn royale ervaring, kennis, leidinggevende en coachende vaardigheden in binnen verschillende professionele organisaties.

Verder verzorg ik samen met collega Bert Reinds compleet verzorgde teambuildingsdagen zonder fratsen, zoals bijvoorbeeld:

Uitpakdag: “Kennen en gekend worden”

Spieren in een lichaam zijn net als relaties binnen een organisatie. Als de relaties niet groeibevorderend zijn gaat de organisatie mank lopen. Daarom geloven wij in het investeren in relaties. Goed functionerende relaties in een team maakt dat er veiligheid is en ruimte voor kwetsbaarheid. Dat is nodig omdat kwetsbaarheid de bron van creativiteit en innovatie is. Een gezond team biedt elk teamlid de mogelijkheid meer zichtbaar te worden zoals hij of zij is. Meer ontplooiingsmogelijkheden, betere werksfeer, minder ziekteverzuim en het verhoogd de loyaliteit naar de organisatie. Dus minder verloop. Omdat wij dat juist belangrijk vinden hebben wij een dag zonder fratsen bedacht. Niet ingepakt worden met allerlei methoden, protocollen, maar elkaar uitpakken zodat we meer zichtbaar worden als de persoon die we reeds zijn.

Wil je meer weten over visie, inhoud zie www.uitpakken.nu