Wat kan ik voor je doen

Stress, gebrek aan zelfvertrouwen, somberheid, angst, veelvuldig piekeren, lichamelijke klachten, het gevoel dat je ‘op slot zit’. Het zijn gevolgen van de manier waarop we tegenwoordig leven. Vervelende én logische gevolgen. Want continu doorgaan zonder voor jezelf te zorgen, dat houdt niemand vol. En ineens kom je stil te staan. Fysiek, mentaal of soms zelfs allebei.

Soms kan het ook zo zijn dat er dingen in het leven zijn die niet weg gaan, zoals een specifieke beperking, het verlies van een dierbare door overlijden of het moeten dealen met de situatie zoals die is ontstaan. Het is dan krachtig om er zo goed mogelijk mee leren omgaan.

Ik stel voor een kennismakingsgesprek in te plannen om samen te kijken wat ik voor je kan betekenen. Hebben we een klik en voelt het voor jou en mij goed dan gaan we samen aan de slag?  Dit zijn nooit vaststaande trajecten, iedereen is uniek en anders dus heeft iedereen ook eigen doelen.

Als GZ-psycholoog ben ik opgeleid als generalist. Anders gezegd, heb ik een brede kennis op het gebied van de geestelijke gezondheid en menselijk gedrag. We gaan eerst op verkenning. Ontdekken waar je het precies over wilt hebben en waar je aan wilt werken. Wat wil je anders in jouw leven, wat blokkeert je, waar loop je tegenaan of wat houdt je tegen.

Door op een systematische manier te gaan samenwerken en vooral door een persoonlijke benadering komt een veranderingsproces vrijwel direct op gang. Altijd met als doel een gunstige invloed te hebben op jou en de omgeving.

Wachttijd

Tot eind maart 2024 is er een intake stop ! Helaas zit er geen ruimte meer in de agenda.